Joachim Hansen

Administrerende direktør

Joachim Hansen har mere end 20 års erfaring inden for vedvarende energi. Joachim Hansen kommer med en baggrund fra landbruget. Han har stor erfaring med udvikling af vindmølleparker og driver selv flere vindmøller.

Michael Kristensen

Administrerende direktør

Michael har mere end 10 års erfaring inden for vedvarende energi. Michael kommer fra en baggrund som til elinstallatør og stærkstrømsteknikker. Han har omfattende erfaring med at drive vindmøller, tilbyder teknisk support og overvågning vindmøller.

FIRMA VISION

Vi støtter vores kunder hele vejen i processen med at købe eller sælge vindmøller, vi tilbyder teknisk rådgivning, organisere demontering og transport af vindmøller  og bistår med gennemførelsen og opstilling af møllerne på den nye site. Vores vision er at være den bedste leverandør af brugte vindmøller i verden, og din perfektesamarbejdspartner når det kommer til vindprojekter.

FIRMA PROFIL

P&J Windpower ApS er en Gobal leverandør af brugte vindmøller. Fra vores kontorer i Danmark og Tyskland leverer vi vindmøller samt reservedele over hele verden.

P&J Windpower ApS har omfattende know-how og mere end 20 års erfaring inden for vindenergi. Siden 1999 har vi købt og solgt vindmøller og har nedtaget over 500 møller i denne tid.

På grund af vores langvarige erfaring har vi etableret et bredt netværk af internationale kunder og samarbejdspartnere, der gør det muligt for os at tilbyde meget konkurrencedygtige priser på brugte vindmøller og vindmølleparker.

Som en professionel partner for repowering-projekter, tilbyder vi vores kunder, der ønsker at sælge deres brugte vindmøller en kompetent rådgivning, en omkostningseffektiv demontering samt muligheden for salg af vindmøllen.

Hvis du køber en brugt vindmølle, vil vi gerne organisere demontering, læsning på lastbil og transport af møllen til det aftalte leveringssted. Hele projektet vil blive udført af professionelle personale, og vil blive ledsaget af en kompetent kontaktperson.

Er du på udkig efter en eller flere brugte vindmøller? Vi kan tilbyde dig godkendt, effektive højtydende vindmøller fra kendte producenter som Vestas, Micon, Nordex, Enercon, Bonus, Nordtank, Tacke, og andre, til konkurrencedygtige priser.

Der er ingen standard priser til brugte vindmøller. De respektive pris afhænger af mærke, alder, kapacitet og tilstand af møllen. Fortæl os, hvad du søger – vi vil med glade sende dig et tilbud. Vi tilbyder også teknisk support og ekspertrådgivning til genopførelse og gennemførelse af projektet med din gamle vindmølle.

Vores firma navn står for køb, salg, teknisk rådgivning, nedtagning, transport, opstilling og gennemførelse af brugte vindmøller. P&J Windpower ApS er den perfekte samarbejdspartner, når det kommer til vindmølleprojekter. P&J WINDPOWER ApS er global leverandør af brugte vindmøller.